Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Одмори со авион

Италија

Одмор во Италија, АПУЛИЈА
хотел Grand Hotel dei Cavalieri 4*
Одмор во Италија, АПУЛИЈА - хотел Grand Hotel dei Cavalieri 4*
од €490
8 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел San Vincenzo 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел San Vincenzo 4*
од €539
9 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел Sporting Baia 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел Sporting Baia 4*
од €535
9 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел Nike 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел Nike 4*
од €619
9 дена

Шпанија

Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
одмор програма - сите возрасти
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
од €549
8 дена
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе
хотел Catalonia Las Vegas ****, Рани резервации!
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ –  о-в Тенерифе, хотел Catalonia Las Vegas ****
од €775
8 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
ња во хотел 4* на база збогатен полн пансион
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти!
од €535
8 дена
Одмор во Палма де Мајорка
Пролет / Есен 2019 г., сите возрасти
Одмор во ШПАНИЈА - Палма де Мајорка - Специјална програма за сите возрасти!
од €599
9 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, сите возрасти
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија – Специјална програма за сите возрасти!
од €549
9 дена
Одмор во Коста Бланка, Бенидорм
хотел Gran Bali 4* - сите возрасти
Одмор во ШПАНИЈА - Коста Бланка, Бенидорм - Специјална програма за сите возрасти!
од €609
9 дена
Одмор во Коста дел Сол
Пролет / Есен 2019 г., - 55+ и пријатели
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за туристи над 55 години и приjатели
од €535
8 дена
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе
хотел "H10 Tenerife Playa", Рани резервации!
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе, хотел H10 Tenerife Playa ****
од €789
8 дена
Одмор во Барселона, Коста Брава
7 ноќевања на база збогатен полен пансион
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за туристи над 55+ и приjатели!
од €515
8 дена
Одмор на Канарските Острови
Тенерифе ЈУГ, РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ до 04.12.2019 г.!
Одмор во ШПАНИЈА - Канарски Острови, Тенерифе - Playa de las Americas, H10 ****; Costa Adeje, Los Olivos ***; Costa del Silencio, Club Marina resort**** - По потврда!
од €565
8 дена
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе
х-л Perla ***, Рани резервации!
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе, хотел Perla ***
од €749
8 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, 55+ и пријатели
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
од €549
9 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
од €539
8 дена
Одмор на КАНАРСКИ ОСТРОВИ
Тенерифе ЈУГ, Рани резервации!
Одмор во Шпанија - КАНАРСКИ ОСТРОВИ, ТЕНЕРИФЕ - Хотел Gara Suites Golf & Spa **** - авионска програма!
од €785
8 дена
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе,хотел Gran Hotel Turquesa Playa ****
Одмор на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ – о-в Тенерифе,хотел Gran Hotel Turquesa Playa ****
од €789
8 дена