Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Календар

ЈУЛИ
АВГУСТ
СЕПТЕМВРИ
ОКТОМВРИ
НОЕМВРИ
ДЕКЕМВРИ
ЈАНУАРИ
ФЕВРУАРИ
МАРТ
АПРИЛ
МАJ
ЈУНИ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
ња во хотел 4* на база збогатен полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти!
01.10.2020 г.
€539.00
8 дена
Одмор во Барселона, Коста Брава
7 ноќевања на база збогатен полен пансион
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за туристи над 55+ и приjатели!
01.10.2020 г.
€515.00
8 дена
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
одмор програма - сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
03.10.2020 г.
€555.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
03.10.2020 г.
€789.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
03.10.2020 г.
€745.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија – Специјална програма за сите возрасти!
03.10.2020 г.
€549.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон, 3 ноќевања во Порто
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
03.10.2020 г.
€787.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, 55+ и пријатели
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
03.10.2020 г.
€529.00
9 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
03.10.2020 г.
€779.00
8 дена
Одмор во Коста дел Сол
Пролет / Есен 2020 г., 55+ и пријатели
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за туристи над 55 години и приjатели
03.10.2020 г.
€535.00
8 дена
Одмор во Малта
Остров на витезите - 7 ноќевања
Одмор во Малта - Остров на витезите - 7 ноќевања
03.10.2020 г.
€575.00
8 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
04.10.2020 г.
€679.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
05.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
05.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
06.10.2020 г.
€735.00
9 дена
Одмор во Палма де Мајорка
Пролет / Есен 2020 г., сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во ШПАНИЈА - Палма де Мајорка - Специјална програма за сите возрасти!
06.10.2020 г.
€649.00
9 дена
Хургада, крстарење по реката Нил и Каиро
со внатрешен лет!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - ХУРГАДА, КАИРО и КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
06.10.2020 г.
€710.00
8 дена
Одмор во Малта
Островот на витезите - 4 ноќевања
Одмор во Малта – Островот на витезите - 4 ноќевања
06.10.2020 г.
€468.00
5 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
06.10.2020 г.
€399.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
07.10.2020 г.
€619.00
8 дена
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
одмор програма - сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
10.10.2020 г.
€555.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, 55+ и пријатели
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
10.10.2020 г.
€529.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон, 3 ноќевања во Порто
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
10.10.2020 г.
€777.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор
хотел Cavanna 4*, сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Ла Манга дел Мар Менор, Мурсија – Специјална програма за сите возрасти!
10.10.2020 г.
€549.00
9 дена
Одмор во Коста дел Сол
Пролет / Есен 2020 г., 55+ и пријатели
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за туристи над 55 години и приjатели
10.10.2020 г.
€535.00
8 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
10.10.2020 г.
€689.00
8 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
10.10.2020 г.
€649.00
7 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
12.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
12.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
13.10.2020 г.
€390.00
8 дена
Каиро, крстарење по река Нил и Хургада
со внатрешен лет!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - КАИРО, ХУРГАДА И КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
13.10.2020 г.
€730.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
14.10.2020 г.
€619.00
8 дена
Индија - златниот триаголник
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Индија - златниот триаголник
15.10.2020 г.
€1015.00
7 дена
Златна есен во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Златна есен во Израел - авионска програма!
16.10.2020 г.
€545.00
4 дена
Одмор во Коста дел Сол
Пролет / Есен 2020 г., 55+ и пријатели
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за туристи над 55 години и приjатели
17.10.2020 г.
€535.00
8 дена
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
одмор програма - сите возрасти
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
17.10.2020 г.
€555.00
8 дена
Грузија - кавкаска бајка
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Грузија - кавкаска бајка
18.10.2020 г.
€1165.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
19.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
19.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Хургада, крстарење по реката Нил и Каиро
со внатрешен лет!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - ХУРГАДА, КАИРО и КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
20.10.2020 г.
€710.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
20.10.2020 г.
€399.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
21.10.2020 г.
€1980.00
10 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
21.10.2020 г.
€619.00
8 дена
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд, со водич од Бугарија
22.10.2020 г.
€1599.00
10 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
22.10.2020 г.
€345.00
4 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
26.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
26.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
27.10.2020 г.
€390.00
8 дена
Каиро, крстарење по река Нил и Хургада
со внатрешен лет!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - КАИРО, ХУРГАДА И КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
27.10.2020 г.
€730.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
28.10.2020 г.
€619.00
8 дена