Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Лиценци и сертификати

Решение бр: 13-2854/2 од 05.04.2012 година

Матичен број: 5233992/2

Даночен број: МК4030998353700

Сертификат за вршење на туристичка дејност издаден од Министерство за Економија со регистерски број 13.1370/2 од 2016 година

Адреса за коресподенција: ул. Пиринска 29, 1000 Скопје

Осигурување: САВА Осигурување АД Скопје

 

IATA Лиценца: Бохемия ЕО