Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Промоции

Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
ПРОМОЦИJА
Тунис
10.09.2019 г.
€679.00 €719.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
ПРОМОЦИJА
Тунис
17.09.2019 г.
€679.00 €719.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Крстарење по р.Нил, Каиро и Александрија
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ – КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ и екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИJA - Специјална програма за сите возрасти!
24.09.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
ПРОМОЦИJА
Тунис
24.09.2019 г.
€679.00 €719.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
СУПЕР ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
25.09.2019 г.
€520.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Каиро, Александрија и крстарење по р.Нил
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ - екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИЈА и  КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - Специјална програма за сите возрасти!
01.10.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
02.10.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Крстарење по р.Нил, Каиро и Александрија
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ – КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ и екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИJA - Специјална програма за сите возрасти!
08.10.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
09.10.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Каиро, Александрија и крстарење по р.Нил
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ - екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИЈА и  КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - Специјална програма за сите возрасти!
15.10.2019 г.
€669.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
16.10.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Крстарење по р.Нил, Каиро и Александрија
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ – КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ и екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИJA - Специјална програма за сите возрасти!
22.10.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
23.10.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Каиро, Александрија и крстарење по р.Нил
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ - екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИЈА и  КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - Специјална програма за сите возрасти!
29.10.2019 г.
€669.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
30.10.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Крстарење по р.Нил, Каиро и Александрија
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ – КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ и екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИJA - Специјална програма за сите возрасти!
05.11.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
06.11.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Каиро, Александрија и крстарење по р.Нил
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ - екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИЈА и  КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - Специјална програма за сите возрасти!
12.11.2019 г.
€669.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
13.11.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена
Египет - екскурзија - 7 ноќевања
Крстарење по р.Нил, Каиро и Александрија
ПРОМОЦИJА
ЕГИПЕТ – КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ и екскурзија до КАИРО и АЛЕКСАНДРИJA - Специјална програма за сите возрасти!
19.11.2019 г.
€569.00 €699.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
ПРОМОЦИJА
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
20.11.2019 г.
€589.00 €619.00
8 дена