Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Потврдени датуми

Одмор во Акаба
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Акаба
22.01.2020 г.
€559.00
5 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
04.02.2020 г.
€865.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
04.02.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
11.02.2020 г.
€865.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
11.02.2020 г.
€709.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
15.02.2020 г.
€1980.00
10 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
18.02.2020 г.
€865.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
18.02.2020 г.
€709.00
8 дена
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд, со водич од Бугарија
21.02.2020 г.
€1388.00
10 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
25.02.2020 г.
€709.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
25.02.2020 г.
€865.00
8 дена
Одмор во Акаба
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Акаба
26.02.2020 г.
€559.00
5 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
ПРОМОЦИJА
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
26.02.2020 г.
€740.00 €769.00
6 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
03.03.2020 г.
€865.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
03.03.2020 г.
€709.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
03.03.2020 г.
€399.00
8 дена
Одмор во Акаба
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Акаба
04.03.2020 г.
€589.00
5 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
10.03.2020 г.
€865.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
10.03.2020 г.
€399.00
8 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
10.03.2020 г.
€709.00
8 дена
Одмор во Акаба
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Акаба
11.03.2020 г.
€589.00
5 дена
Куба - Хавана и Варадеро
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Куба - Хавана и Варадеро
13.03.2020 г.
€2177.00
10 дена
Дубаи - град бајка, град мечта!
Хотел "Hilton Garden Inn" 4 ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи - град бајка, град мечта!
17.03.2020 г.
€709.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
17.03.2020 г.
€399.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
17.03.2020 г.
€865.00
8 дена
Одмор во Акаба
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Акаба
18.03.2020 г.
€589.00
5 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
18.03.2020 г.
€609.00
8 дена
Мадрид
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид - прекрасен и шармантен!
22.03.2020 г.
€559.00
4 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
25.03.2020 г.
€829.00
6 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
25.03.2020 г.
€609.00
8 дена
Мадрид, Андалузија и Мароко
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид, Андалузија и Мароко - со авион!
29.03.2020 г.
€815.00
9 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
30.03.2020 г.
€585.00
7 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
30.03.2020 г.
€815.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
31.03.2020 г.
€399.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
01.04.2020 г.
€609.00
8 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
07.04.2020 г.
€735.00
9 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
07.04.2020 г.
€745.00
9 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
07.04.2020 г.
€815.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
07.04.2020 г.
€439.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
08.04.2020 г.
€609.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
12.04.2020 г.
€1980.00
10 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
14.04.2020 г.
€439.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
14.04.2020 г.
€815.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
14.04.2020 г.
€745.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
15.04.2020 г.
€635.00
8 дена
Грузија - кавкаска бајка
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Грузија - кавкаска бајка
17.04.2020 г.
€1165.00
8 дена
Мадрид
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид - прекрасен и шармантен!
17.04.2020 г.
€505.00
4 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
18.04.2020 г.
€715.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
18.04.2020 г.
€735.00
8 дена
Кастиља и Андалузија
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија -  Кастиља и Андалузија
19.04.2020 г.
€665.00
7 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
21.04.2020 г.
€735.00
9 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
21.04.2020 г.
€745.00
9 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
21.04.2020 г.
€409.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
22.04.2020 г.
€609.00
8 дена
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Пукет и Банкок - бисери на Тајланд, со водич од Бугарија
22.04.2020 г.
€1509.00
10 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
23.04.2020 г.
€359.00
4 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
24.04.2020 г.
€745.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
25.04.2020 г.
€735.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
25.04.2020 г.
€745.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
25.04.2020 г.
€769.00
8 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
26.04.2020 г.
€609.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
28.04.2020 г.
€399.00
8 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
28.04.2020 г.
€745.00
9 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
28.04.2020 г.
€735.00
9 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
29.04.2020 г.
€609.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
01.05.2020 г.
€1980.00
10 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
02.05.2020 г.
€745.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
02.05.2020 г.
€735.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
02.05.2020 г.
€760.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
05.05.2020 г.
€399.00
8 дена
Прва пролет во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Прва пролет во Израел - авионска програма!
06.05.2020 г.
€545.00
4 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
06.05.2020 г.
€609.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
11.05.2020 г.
€599.00
7 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
13.05.2020 г.
€1980.00
10 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
17.05.2020 г.
€619.00
8 дена
Грузија - кавкаска бајка
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Грузија - кавкаска бајка
17.05.2020 г.
€1165.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
19.05.2020 г.
€760.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
19.05.2020 г.
€745.00
8 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
20.05.2020 г.
€765.00
6 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
21.05.2020 г.
€350.00
4 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
22.05.2020 г.
€1235.00
7 дена
Мадрид
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид - прекрасен и шармантен!
22.05.2020 г.
€505.00
4 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
23.05.2020 г.
€715.00
8 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
23.05.2020 г.
€665.00
7 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
24.05.2020 г.
€785.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
26.05.2020 г.
€699.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
26.05.2020 г.
€679.00
8 дена
Одмор во Лисабон и Алгарве
Алгарве - 3 ноќевања, Лисабон - 4 ноќевања
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Алгарве - со авион! Гарантирани места!
28.05.2020 г.
€709.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
30.05.2020 г.
€759.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
30.05.2020 г.
€645.00
8 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
03.06.2020 г.
€765.00
6 дена
Одмор во Лисабон и Алгарве
Алгарве - 3 ноќевања, Лисабон - 4 ноќевања
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Алгарве - со авион! Гарантирани места!
04.06.2020 г.
€757.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
06.06.2020 г.
€775.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
09.06.2020 г.
€749.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
09.06.2020 г.
€695.00
8 дена
ЛИСАБОН И АЗОРСКИ ОСТРОВИ
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ПОРТУГАЛИЈА - ЛИСАБОН И АЗОРСКИ ОСТРОВИ
11.06.2020 г.
€919.00
9 дена
Лисабон и Мадеира
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ПОРТУГАЛИЈА - ЛИСАБОН И ОСТРОВ МАДЕИРА
11.06.2020 г.
€919.00
9 дена
Прва пролет во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Прва пролет во Израел - авионска програма!
12.06.2020 г.
€569.00
4 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
15.06.2020 г.
€665.00
7 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
15.06.2020 г.
€599.00
7 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
16.06.2020 г.
€695.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
16.06.2020 г.
€755.00
8 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
18.06.2020 г.
€895.00
8 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
21.06.2020 г.
€799.00
8 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
28.06.2020 г.
€1219.00
7 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
28.06.2020 г.
€619.00
8 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
02.07.2020 г.
€899.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
04.07.2020 г.
€659.00
8 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
05.07.2020 г.
€1215.00
7 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
09.07.2020 г.
€915.00
8 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
19.07.2020 г.
€765.00
8 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
20.07.2020 г.
€665.00
7 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
24.07.2020 г.
€1205.00
7 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
30.07.2020 г.
€909.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
03.08.2020 г.
€579.00
7 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
09.08.2020 г.
€1195.00
7 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
09.08.2020 г.
€609.00
8 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
16.08.2020 г.
€765.00
8 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
20.08.2020 г.
€885.00
8 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
21.08.2020 г.
€1195.00
7 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
24.08.2020 г.
€665.00
7 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
25.08.2020 г.
€715.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
25.08.2020 г.
€695.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
29.08.2020 г.
€789.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
31.08.2020 г.
€609.00
7 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
01.09.2020 г.
€715.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
01.09.2020 г.
€695.00
8 дена
Лисабон и Мадеира
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ПОРТУГАЛИЈА - ЛИСАБОН И ОСТРОВ МАДЕИРА
03.09.2020 г.
€919.00
9 дена
ЛИСАБОН И АЗОРСКИ ОСТРОВИ
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ПОРТУГАЛИЈА - ЛИСАБОН И АЗОРСКИ ОСТРОВИ
03.09.2020 г.
€919.00
9 дена
Мадрид
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид - прекрасен и шармантен!
04.09.2020 г.
€509.00
4 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
05.09.2020 г.
€775.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
05.09.2020 г.
€769.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
05.09.2020 г.
€665.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
05.09.2020 г.
€745.00
8 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
05.09.2020 г.
€679.00
8 дена
Бисерите на Португалија
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Бисерите на Португалија
05.09.2020 г.
€765.00
8 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
06.09.2020 г.
€1175.00
7 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
08.09.2020 г.
€699.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
08.09.2020 г.
€679.00
8 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
09.09.2020 г.
€715.00
6 дена
Одмор во Лисабон и Алгарве
Алгарве - 3 ноќевања, Лисабон - 4 ноќевања
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Алгарве - со авион! Гарантирани места!
10.09.2020 г.
€739.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
12.09.2020 г.
€759.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
15.09.2020 г.
€679.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
15.09.2020 г.
€699.00
8 дена
Одмор во Лисабон и Алгарве
Алгарве - 3 ноќевања, Лисабон - 4 ноќевања
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Алгарве - со авион! Гарантирани места!
17.09.2020 г.
€739.00
9 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
17.09.2020 г.
€639.00
8 дена
Бисерите на Португалија
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Бисерите на Португалија
19.09.2020 г.
€765.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
19.09.2020 г.
€760.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
19.09.2020 г.
€745.00
8 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
19.09.2020 г.
€665.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
19.09.2020 г.
€665.00
8 дена
Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
Со авион!Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Богатства на Франција - Париз, Нормандија, Бретања и Долината на Лоара
20.09.2020 г.
€765.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
21.09.2020 г.
€619.00
7 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис
22.09.2020 г.
€715.00
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
22.09.2020 г.
€399.00
8 дена
Тунис
7 ноќевања, богата туристичка програма
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Тунис - Специјална програма за туристи над 55+ и приjатели!
22.09.2020 г.
€695.00
8 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
24.09.2020 г.
€355.00
4 дена
Одмор во Лисабон и Алгарве
Алгарве - 3 ноќевања, Лисабон - 4 ноќевања
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Алгарве - со авион! Гарантирани места!
24.09.2020 г.
€729.00
9 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
26.09.2020 г.
€739.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
29.09.2020 г.
€390.00
8 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
29.09.2020 г.
€745.00
9 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
29.09.2020 г.
€735.00
9 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
30.09.2020 г.
€609.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
03.10.2020 г.
€735.00
8 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
03.10.2020 г.
€750.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
03.10.2020 г.
€745.00
8 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
03.10.2020 г.
€665.00
8 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
04.10.2020 г.
€609.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
06.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
06.10.2020 г.
€735.00
9 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
06.10.2020 г.
€745.00
9 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
06.10.2020 г.
€399.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
07.10.2020 г.
€609.00
8 дена
Одмор во Порто и Лисабон
4 ноќевања во Лисабон и 3 ноќевања во Порто
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Лисабон и Порто – авионска програма! Гарантирани места!
10.10.2020 г.
€725.00
8 дена
Шпанија – култура и традиција
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија – култура и традиција
10.10.2020 г.
€665.00
8 дена
Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
10.10.2020 г.
€745.00
8 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
10.10.2020 г.
€639.00
7 дена
Шпанија и Португалија - со авион!
Потврдена програма! Ранни резервации
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Шпанија и Португалија (преку Малага) - авионска програма!
10.10.2020 г.
€745.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
12.10.2020 г.
€585.00
7 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
МАРОКО - Магијата на пустината
13.10.2020 г.
€745.00
9 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
13.10.2020 г.
€390.00
8 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мароко - раскошот на градовите на империјата
13.10.2020 г.
€735.00
9 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
13.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
14.10.2020 г.
€609.00
8 дена
Златна есен во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Златна есен во Израел - авионска програма!
16.10.2020 г.
€509.00
4 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
20.10.2020 г.
€399.00
8 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
20.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
21.10.2020 г.
€1980.00
10 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
21.10.2020 г.
€609.00
8 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
22.10.2020 г.
€345.00
4 дена
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
хотел "Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates" **** и хотел "Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center" ****
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Дубаи и Абу Даби - врв на арапската цивилизација!
27.10.2020 г.
€709.00
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
27.10.2020 г.
€390.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
28.10.2020 г.
€609.00
8 дена
Виетнам и Камбоџа
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Виетнам и Камбоџа
01.11.2020 г.
€1980.00
10 дена
Мадрид, Андалузија и Мароко
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Мадрид, Андалузија и Мароко - со авион!
01.11.2020 г.
€815.00
9 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
03.11.2020 г.
€399.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
04.11.2020 г.
€609.00
8 дена
Куба - Хавана и Варадеро
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Куба - Хавана и Варадеро
06.11.2020 г.
€2177.00
10 дена
Златна есен во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Златна есен во Израел - авионска програма!
06.11.2020 г.
€529.00
4 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
10.11.2020 г.
€390.00
8 дена
Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
11.11.2020 г.
€609.00
8 дена
Златна есен во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Златна есен во Израел - авионска програма!
13.11.2020 г.
€529.00
4 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
17.11.2020 г.
€399.00
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
18.11.2020 г.
€609.00
8 дена
Израел - тајните на светата земја
Гарантирани места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Израел - тајните на светата земја
18.11.2020 г.
€730.00
6 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ЕГИПЕТ - 1 ноќевање во Каиро и 6 ноќевања во Хургада
24.11.2020 г.
€390.00
8 дена
Златна есен во Израел
Потврдена програма!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Златна есен во Израел - авионска програма!
04.12.2020 г.
€529.00
4 дена