Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Календар

ЈУНИ
ЈУЛИ
АВГУСТ
СЕПТЕМВРИ
ОКТОМВРИ
НОЕМВРИ
ДЕКЕМВРИ
ЈАНУАРИ
ФЕВРУАРИ
МАРТ
АПРИЛ
МАJ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
ња во хотел 4* на база збогатен полн пансион
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти!
04.06.2020 г.
€539.00
8 дена
Одмор во Коста дел Сол
Пролет / Есен 2020 г., 55+ и пријатели
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за туристи над 55 години и приjатели
06.06.2020 г.
€579.00
8 дена
Бисерите на Португалија
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Бисерите на Португалија
06.06.2020 г.
€765.00
8 дена
Одмор во Коста Бланка, Бенидорм
хотел Gran Bali 4* - сите возрасти
Одмор во ШПАНИЈА - Коста Бланка, Бенидорм - Специјална програма за сите возрасти!
06.06.2020 г.
€609.00
9 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
06.06.2020 г.
€539.00
8 дена
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
одмор програма - сите возрасти
Одмор во Шпанија, Коста дел Сол - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
06.06.2020 г.
€579.00
8 дена
Одмор во Малта
Островот на витезите - 4 ноќевања
Одмор во Малта – Островот на витезите - 4 ноќевања
09.06.2020 г.
€485.00
5 дена
Лисабон и Мадеира
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ПОРТУГАЛИЈА - ЛИСАБОН И ОСТРОВ МАДЕИРА
11.06.2020 г.
€945.00
9 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
13.06.2020 г.
€539.00
8 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
15.06.2020 г.
€659.00
7 дена
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА - Италијанска и Француска Ривиера
со авион!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
ИТАЛИЈА И ФРАНЦИЈА -  Италијанска и Француска Ривиера - со авион!
15.06.2020 г.
€665.00
7 дена
Бенелукс - со авион
Бенелукс - Луксембург - Амстердам
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Бенелукс - во срцето на Европа – авионска програма! Попусти за рани резервации !
17.06.2020 г.
€665.00
6 дена
Скандинавија и Зогнефјорд
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Скандинавија и Зогнефјорд – со авион!
18.06.2020 г.
€895.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти!
ња во хотел 4* на база збогатен полн пансион
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти!
20.06.2020 г.
€549.00
8 дена
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Одмор во Шпанија - Барселона, Коста Брава - Специјална  програма за одмор за сите возрасти! Директен лет од Скопје!
20.06.2020 г.
€549.00
8 дена
Одмор во Малта
Остров на витезите - 7 ноќевања
Одмор во Малта - Остров на витезите - 7 ноќевања
20.06.2020 г.
€631.00
8 дена
Москва и Санкт Петербург
со авион
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Москва и Санкт Петербург
21.06.2020 г.
€1225.00
7 дена
Сицилија со авион
Катанија - Сиракуза - Ното - Етна - Палермо
РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ
Сицилија - Бисер на италијанскиот југ Авионска програма!
28.06.2020 г.
€639.00
8 дена