Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Италија

Одмор во Италија, АПУЛИЈА
хотел Grand Hotel dei Cavalieri 4*
Одмор во Италија, АПУЛИЈА - хотел Grand Hotel dei Cavalieri 4*
од €490
8 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел San Vincenzo 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел San Vincenzo 4*
од €539
9 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел Sporting Baia 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел Sporting Baia 4*
од €535
9 дена
Милано - престолнина на модата
Специален предлог!
Милано - престолнина на модата, авионска програма!
од €345
4 дена
Одмор во Италија, остров Сицилија
хотел Nike 4*
Одмор во Италија, остров Сицилија - хотел Nike 4*
од €619
9 дена
Најдоброто од Италија
Гарантирани цени и места!
Најдоброто од Италија -> Милано - Џенова - Пиза - Фиренца - Сиена - Орвието – Рим
од €675
7 дена
Чудата на Јужна Италија
Гарантирани цени и места!
Чудата на Јужна Италија -> Неапол - Помпеја - Капри - Амалфи - Бари - Лече - Остуни - Алберобело - со авион!
од €745
8 дена