Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Африка

Египет

Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
од €619
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
од €399
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
од €619
8 дена
Хургада, крстарење по реката Нил и Каиро
со внатрешен лет!
ЕГИПЕТ - ХУРГАДА, КАИРО и КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
од €710
8 дена
Каиро, крстарење по река Нил и Хургада
со внатрешен лет!
ЕГИПЕТ - КАИРО, ХУРГАДА И КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
од €730
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
од €390
8 дена

Мароко

Мароко – градовите на империјата
Со авион, водич од Бугарија!
Мароко – градовите на империјата - со авион, водич од Бугарија! Попусти за рани резервации!
од €745
8 дена
Мароко - градовите на империјата
Рани резервации!
Мароко - раскошот на градовите на империјата
од €735
9 дена
Магијата на пустината во Мароко
Чартер лет
МАРОКО - Магијата на пустината
од €745
9 дена
Мадрид, Андалузија и Мароко
со авион!
Мадрид, Андалузија и Мароко - со авион!
од €815
9 дена