Почетна
Екскурзии и одмори
Дестинации
Календар
Промоции
Жешки понуди
Хотелски резервациии
Авионски билети
Влез за клиенти
Продажни места и контакти
Промоции
Жешки понуди
Потврдени датуми
Календар
Празници

Египет

Крстарење по река Нил
4 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
Крстарење по реката Нил - 4 ноќевања на брод за крстарење
од €619
8 дена
Египет - Хургада и Каиро
6 ноќевања во Хургада + 1 ноќевање во Каиро
Египет - 6 ноќевања во Хургада и 1 ноќевање во Каиро
од €399
8 дена
Крстарење по река Нил
3 ноќевања на брод 5* на база полн пансион
Крстарење по реката Нил - 3 ноќевања на брод за крстарење
од €619
8 дена
Хургада, крстарење по реката Нил и Каиро
со внатрешен лет!
ЕГИПЕТ - ХУРГАДА, КАИРО и КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
од €710
8 дена
Каиро, крстарење по река Нил и Хургада
со внатрешен лет!
ЕГИПЕТ - КАИРО, ХУРГАДА И КРСТАРЕЊЕ ПО РЕКАТА НИЛ - со внатрешен лет!
од €730
8 дена
Египет - Каиро и Хургада
1 ноќевање во Хургада + 6 ноќевања во Каиро
од €390
8 дена